Tripel Hop (2016 - ...)

 

Uit de doorgedreven ontwikkeling van onze Tripel is deze Tripel Hop ontstaan. Maar laat je vooral niet afschrikken door de naam. In tegenstelling tot andere Tripel Hops is dit geen extreem hoppig bier. Door het gebruik van drie verschillende hoppen krijgt dit blonde bier z'n karakteristieke smaak.

 

Alc. 8,0% Vol.

Amber Tripel (2013 - ...)

 

Onze Amber Tripel is een bier dat door de mengeling van lichte en donkere mouten een amberkleurig krijgt. Hij heeft een sterk hoppige smaak door het gebruik van de verschillende soorten hop.

Doenkere (2014 - ...)

 

De donkere is, zoals de naam al doet vermoeden, een donkerbruin tot zwartkleurig bier. Het gebruik van verschillende hopsoorten geeft een specifieke afdronk terwijl de geroosterde mouten de typisch gebrande karamelsmaak geven. Het evenwicht tussen de voldoende bitters en de karamel maakt dit bier een aangename genieter.

 

Alc. 7,5% Vol.

Saison (2015 - ...)

 

Door het lage alcoholpercentage is dit de ideale smaakvolle dorstlesser op een warme dag.

 

Alc. 6,5% Vol.

Zware (2014 - ...)

 

De verraderlijkste uit ons assortiment. Dit doordrinkbaar bier is er eentje dat je zal bij blijven. Laat je niet verrassen door z'n volmondig karakter en aangename afdronk. Want met 11% alcoholvolume is dit er eentje waar je vooral heel rustig van moet genieten.

Je bent gewaarschuwd!

 

Alc. 11,0% Vol.

Yin Yang (2016 - ...)

 

Dit testbrouwsel is uitgegroeid tot een geliefd bier binnen het Leste-gamma. De frisse, aangename smaak afkomstig van de gember en limoenblaadjes zorgt ervoor dat dit een echte zomerse genieter is.

 

Alc. 5,5% Vol.

Zielbeekske (2016 - ...)

 

Deze genieter, ontwikkeld in samenspraak met chef-kok Kristof van restaurant Hof ter Zielbeek in Ruisbroek, is er eentje om van te genieten. Het smaakpallet van dit bier is breed en zal je nog lang bij blijven. Door de frisse toetsen afkomstig van citroengras is het net fris genoeg zodat dit bij veel gerechten past.

 

Enkel te verkrijgen bij:

Hof ter Zielbeek

Sint-Katarinastraat 191

2870 Ruisbroek-Puurs

 

Alc. 8,5% Vol.