In ons gamma


Tripel Hop (2016 - ...)

 

Uit de doorgedreven ontwikkeling van onze Tripel is deze Tripel Hop ontstaan. Maar laat je vooral niet afschrikken door de naam. In tegenstelling tot andere Tripel Hops is dit geen extreem hoppig bier. Door het gebruik van drie verschillende hoppen krijgt dit blonde bier z'n karakteristieke smaak.

 

Alc. 8,0% Vol.


Amber Tripel (2013 - ...)

 

Onze Amber Tripel is een bier dat door de mengeling van lichte en donkere mouten een amberkleurig krijgt. Hij heeft een sterk hoppige smaak door het gebruik van de verschillende soorten hop.

Onnefretter (2021 - ...)

 

Onze Onnefretter (=de bijnaam van een Bomenaar) is een goudblond 3-granenbiertje waarbij we ook een trio aan kruiden gebruikt hebben. Dit biertje is toegankelijk en heeft een relatief lage bitterheid in combinatie met een fijne kruidigheid. 

 

Alc. 6,5% Vol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rooibos (2019 - ...)

 

Het gebruik van de Zuid-Afrikaanse plant Rooibos maakt dit bier tot een uitzonderlijke drank. De geur doet je heel lichtjes denken aan deze plant. Het drinkt zachtjes weg en nadien ervaar je nogmaals op subtiele wijze de rooibos. 

 

Alc. 6,5% Vol.


Antwerps Blondje (2019 - ...)

 

Wie ons Antwerps Blondje proeft herkent meteen de typisch Antwerpse kruidenlikeur "Elixir d'Anvers". 

 

Alc. 6,5% Vol.


Blondje XIX (2019 - ...)

 

Ons Blondje XIX is gebrouwen met een trio aan hoppen en heeft een aangename bitterheid. Door zijn doordrinkbaarheid is dit een echte allemansvriend.  

 

Alc. 6,5% Vol.


Cactus (2019 - ...)

 

Dit licht, fris bier dankt zijn specifieke smaak aan het gebruik van échte cactusbast uit Bonaire. Gemaakt voor zuiderse oorden en dus een aanrader voor al diegenen die eens willen uitpakken met iets speciaals.

 

Alc. 6,0% Vol.


Zielbeekske (2016 - ...)

 

Deze genieter, ontwikkeld in samenspraak met chef-kok Kristof van restaurant Hof ter Zielbeek in Ruisbroek, is er eentje om van te genieten. Het smaakpallet van dit bier is breed en zal je nog lang bij blijven. Door de frisse toetsen afkomstig van citroengras is het net fris genoeg zodat dit bij veel gerechten past.

  

Alc. 8,5% Vol.